Goedkope advocaat of jurist – Gratis juridisch advies

Voor medische hulp is iedereen in Nederland verzekerd, maar voor juridische help is dat niet het geval. Desondanks heeft iedereen dagelijks met juridische kwesties te maken en hebben sommigen juridische hulp nodig. Ons kantoor biedt u voor een betaalbaar bedrag juristen en advocaten in Nederland en in de landen waar wij een vestiging hebben die uw juridische kwestie naar behoren zal onderzoeken en daarvoor een oplossing vinden. Ons kantoor in Nederland beschikt over deskundige procesjuristen die allen lid zijn van de Nederlandse Juristen Vereniging (NJV). Onze procesjuristen en advocaten worden jaarlijks bijgeschoold om zodoende de kwaliteit van onze dienstverlening en de vakkundigheid van ons vak te kunnen garanderen.

Tijdens de gratis spreekuur die wij u iedere woensdag ochtend bieden kunt u bovendien gratis bij ons terecht om uw juridische kwestie of vraag aan onze deskundigen voor te leggen, die vervolgens (voor zover mogelijk) ter plekke u zullen voorzien juridisch advies.

In plaats dat u naar een betaalbare advocaat zoekt, maak gebruik van onze gratis diensten. Hierdoor bespaart u niet alleen geld maar ook tijd; u kunt immers direct geholpen worden. U kunt ook telefonisch gratis juridisch advies krijgen.

Goed maar betaalbaar, kan dat?

De kwaliteit en de deskundigheid van een jurist, procesjurist of een advocaat is niet afhankelijk van zijn/haar uurtarief. De jurist of advocaat die een hoog uurtarief hanteert heeft veelal hoge kosten die hij/zij moet doorberekenen aan de klant. Maar dat doen wij niet! Wij hanteren een eerlijk beleid en maken niet meer dan noodzakelijk kosten waardoor wij de kantoorkosten laag kunnen houden. Zodoende kunnen wij onze juridische en administratieve diensten tegen een zeer concurrerende en aantrekkelijke tarief aanbieden.