Een stageplaats bij International Law Firm Taheri is in Nederland een van de weinige plaatsen waar een student kennis kan maken met grensoverschrijdende procedures. Tijdens je stageperiode maak je aller eerst kennis met onze kantoorcultuur en –werkwijze. Bovendien maak je kennis met het nationale en het internationale rechtspraktijk.

Belangrijk om te melden is dat wij op de werkvloer geen onderscheid maken tussen stagiaires en medewerkers zodat jij je zelf als ‘a part of the team’ zult voelen. Tijdens je stage ga je mee naar de rechtbank, werk je mee aan dossiers, ben je aanwezig bij overleggen met cliënten, leer je hoe je strategisch een juridisch vraagstuk zou moeten verdedigen en hoe je juridische documenten moet opstellen.

Daarnaast mag je kosteloos gebruik maken van de cursussen die ons kantoor biedt. Ook tijdens de kantooruitjes en -gelegenheden ben je er natuurlijk bij.

Je ontvangt een stagevergoeding en uiteraard worden – als je geen gebruik kan maken van een OV-studentenpas – je reiskosten vergoed. Bij het eindgesprek zal het verloop van je stage besproken worden en ontvang je een stagebeoordeling.

Wat wij van je verwachten is dat je accuraat en gemotiveerd bent, en dat je voldoende inzet toont.
Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij International Law Firm Taheri? Meld je dan nu aan .