Wij zijn lid van

Koninklijke Nederlandse Vereniging Voor Internationaal Recht (KNVIR), de International Bar Association (IBA) en van de International Law Association (ILA). Daarnaast zijn onze juristen in Nederland lid van de Nederlandse Juristenvereniging (NJV). Tevens zijn sommige procesjuristen van ons kantoor lid van Vereniging Ambtenaar & Recht (VA&R) en van Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA). Ons kantoor beschikt ook over in Iran beëdigde advocaten die uiteraard enkel ingeschreven zijn bij de Iraanse Orde van Advocaten; deze kunnen allen in Iran als advocaat optreden en niet in Nederland.

Onze visie

International Law Firm Taheri (voorheen bekend als ‘Juristenpraktijk Taheri’) is een internationaal opererend kantoor die aan zowel ondernemers als particulieren juridische bijstand en advies, alsook procesvertegenwoordiging biedt. Sinds diens oprichting, in 2009, heeft ons bedrijf effectieve, betaalbare en meestal niet-traditionele juridische oplossingen voor onze cliënten verzorgd. Onze praktijk bestaat uit een opmerkelijk team van deskundige procesjuristen die op verscheidene rechtsgebieden actief zijn, waardoor ons kantoor in staat is om u in bijna al uw juridische aangelegenheden bij te staan, en zo nodig, in rechte te vertegenwoordigen. ons kantoor heeft in 2017 82.1% , in 2015 83.7%, in 2014 76.5%, in 2013 88.2% en vanaf 2009 t/m 2012 ruims 76% van de zaken die zij behartigd succesvol afgerond.

Onze missie

Onder leiding van een van wellicht wel de meest eigenzinnige doch scherpzinnige procesjurist in het land, mr. M. Taheri, heeft ons kantoor de stempel gekregen van hét kantoor  dat altijd wel een oplossing heeft. Wij streven  er daarom naar om onze middelen effectief te gebruiken voor het succes van onze cliënten. De kracht van ons kantoor ligt in het feit dat wij altijd proberen om problemen vóór te zijn. Hierdoor adviseren wij u graag nog vóórdat u in een procedureel conflict bent geraakt.  Echter, ook in het geval u wel in een juridisch conflict terecht bent gekomen kunt u op ons rekenen. Onze procesjuristen zijn specialisten op hun vakgebieden en zijn meesters in pleiten waardoor uw belangen en standpunt op een wijze verdedigd worden dat (in ieder geval) in Nederland ongekend is.

Picture of mr. M. Taheri
Procesjurist

mr. M. Taheri

Een eigenzinnige doch scherpzinnige procesjurist, met 11 jaren ervaring in het voeren van procedures. Taheri heeft een sterk analytisch vermogen waardoor hij (bijna) altijd een oplossing kan vinden voor juridische knelpunten. Om zijn cliënten zo goed mogelijk bij te kunnen staan heeft Taheri zich verdiept op verschillende rechtsgebieden, waarover hij tevens cursussen voor beroepsgenoten verzorgt.

Picture of S.A. Iqbal
Juridische medewerkster

S.A. Iqbal

Iqbal heeft een sterke persoonlijkheid, deze gebruikt zij om oplossingen te vinden voor allerlei juridische vraagstukken van onze cliënten. Zij fungeert als een uitstekende brug tussen onze juristen en advocaten enerzijds en hun cliënten anderzijds. Daarnaast houdt zij zich bezig met de administratie en de boekhouding van onze cliënten en het verzorgen van boekhoudkundige adviezen (weliswaar in samenspraak met onze juristen) aan hen.

Picture of L.F. van Trappe
chef de bureau & juridisch medewerkster

L.F. van Trappe

Mevrouw Van Trappe is de office manager van ons hoofdkantoor te Nederland. Daarnaast ondersteunt zij als een afgestudeerde juridisch medewerker ons team van juristen. Hierdoor heeft mevrouw Van Trappe een sleutelfunctie voor dit kantoor, maar óók voor onze cliënten. Onze cliënten beschrijven haar als een zelfverzekerde persoon met de nodige kennis.

Picture of Massimo Fattori (LL.M)
Legal Analyst

Massimo Fattori (LL.M)

Meneer Fattori heeft na zijn studie Politics, Philosophy and Economics aan de Italiaanse universiteit de opleiding International and human Rights Law aan de universiteit te Tilburg met succes afgerond en heeft daarna ons team versterkt als manager van onze Embassy Desk, bij wie onze cliënten altijd terecht kunnen met hun problemen of verzoeken om advies.

Picture of A.M.M. Rezaei (LL.B)
Advocaat in Iran

A.M.M. Rezaei (LL.B)

In 1995 afgestudeerd aan de Iraanse Rechten Universiteit waar hij de naar het Nederlandse recht gewaardeerde LL.B graad heeft behaald. Vanaf 2007 tot heden is hij als advocaat in Iran ingeschreven en heeft zich met name gespecialiseerd in het (Iraanse) ondernemingsrecht. Ook is hij arbiter geweest bij de Iraanse Raad voor Arbitrage. Dhr. Rezaei kan u in zowel Nederland als in Iran bijstaan en/of adviseren op het gebied van het Iraanse recht.

Picture of A. Norouzi (LL.M)
Jurist

A. Norouzi (LL.M)

Is afgestudeerd aan de Universiteit te Iran waar hij de naar het Nederlandse recht gewaardeerde LL.M (Master in Laws) graad heeft behaald. Norouzi is bezig met een PhD-onderzoek terwijl hij jaren lange ervaring heeft als universitair Rechten docent, welke functie hij nog steeds vervult. Norouzi heeft een uitstekende kennis over het Iraanse recht en is uiterst goed op de hoogte van de meest recente jurisprudentie waardoor hij een uiterst sterke verdediging kan voeren.

Picture of H. Tajik (LL.B)
Advocaat in Iran

H. Tajik (LL.B)

Mw. Tajik staat als advocaat onze cliënten bij vanuit de vestiging te Tehran. Zij is afgestudeerd aan de Iraanse Universiteit, waar zij de naar het Nederlandse recht gewaardeerde LL.B graad heeft behaald. Tajik is zeer secuur en denkt en voelt met haar cliënten mee. Zij zoekt de snelste en efficiëntste manier om voor haar cliënten de gewenste resultaten te behalen. Vervolgens heeft zij zich met name gespecialiseerd in het Iraanse civielrecht en het vermogensrecht.

Picture of Mostafa Masoudi Moghaddam
Operationeel directeur in Iran

Mostafa Masoudi Moghaddam

Is het hoofd van internationale zaken in Iran en de juridisch adviseur voor onze klanten in Iran voor internationale aangelegenheden. Hij is universitair afgestudeerd en heeft bewezen een betrouwbaar persoon te zijn Onze cliënten omschrijven haar als zelfverzekerd, met de nodige kennis om hen op de juiste manier te kunnen begeleiden. Integriteit is een van de beste kwaliteiten van hem.

Picture of R.W. Bhagola (LL.B)
Jurist

R.W. Bhagola (LL.B)

Als jurist, afgestudeerd aan de Surinaamse universiteit, vertegenwoordigt mw. Bhagola ons kantoor in Suriname. Als een gedegen jurist behartigt zij uw belangen vol enthousiasme. Met name op het gebied van grondhuurrecht, ondernemingsrecht en erfrecht kan mw. Bhagola u adviseren en zo nodig, in overleg met onze senior juristen, bijstaan in juridische aangelegenheden.

Picture of D.S. Sukai
Secretarieel Medewerkster

D.S. Sukai

Mrs. D.S. Sukai has great organization and communication skills. She got a strong personality and acts as an excellent bridge between our lawyers and attorneys on the one hand and their clients on the other. As a result, mrs. Sukai has a key role for this office and for our clients. Our clients describe her as a confident person with the needed knowledge and a good eye for detail.

Picture of A. Survase (LL.M)
Advocate at Bombay High Court

A. Survase (LL.M)

A practicing advocate at the Bombay High Court, India since 2007 and is our best friend referral. He practices in Civil and Criminal laws and has represented clients in various courts all over India. He excels in researching and advising clients and is very proficient in drafting contracts and court petitions and has shown exceptional flair in litigation.

Picture of Aryan Survase
chef de bureau in India

Aryan Survase

Dhr. Survase (niet te vergissen met onze gelijknamige best friend referral advocaat Survase) studeert momenteel rechten aan de universiteit te Mumbai. Om alvast ervaring op doen heeft hij zich aangesloten bij ons kantoor waar hij de functie van office manager vervult. Hij is zeer gedreven en erg meelevend met onze cliënten voor wie hij altijd prioriteit stelt.