Wij zijn lid van

Koninklijke Nederlandse Vereniging Voor Internationaal Recht (KNVIR), de International Bar Association (IBA) en van de International Law Association (ILA). Daarnaast zijn onze juristen in Nederland lid van de Nederlandse Juristenvereniging (NJV). Tevens zijn sommige procesjuristen van ons kantoor lid van Vereniging Ambtenaar & Recht (VA&R) en van Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA). Ons kantoor beschikt ook over in Iran beëdigde advocaten die uiteraard enkel ingeschreven zijn bij de Iraanse Orde van Advocaten; deze kunnen allen in Iran als advocaat optreden en niet in Nederland.

Onze visie

International Law Firm Taheri (voorheen bekend als ‘Juristenpraktijk Taheri’) is een internationaal opererend kantoor die aan zowel ondernemers als particulieren juridische bijstand en advies, alsook procesvertegenwoordiging biedt. Sinds diens oprichting, in 2009, heeft ons bedrijf effectieve, betaalbare en meestal niet-traditionele juridische oplossingen voor onze cliënten verzorgd. Onze praktijk bestaat uit een opmerkelijk team van deskundige procesjuristen die op verscheidene rechtsgebieden actief zijn, waardoor ons kantoor in staat is om u in bijna al uw juridische aangelegenheden bij te staan, en zo nodig, in rechte te vertegenwoordigen. ons kantoor heeft in 2017 82.1% , in 2015 83.7%, in 2014 76.5%, in 2013 88.2% en vanaf 2009 t/m 2012 ruims 76% van de zaken die zij behartigd succesvol afgerond.

Onze missie

Onder leiding van een van wellicht wel de meest eigenzinnige doch scherpzinnige procesjurist in het land, mr. M. Taheri, heeft ons kantoor de stempel gekregen van hét kantoor  dat altijd wel een oplossing heeft. Wij streven  er daarom naar om onze middelen effectief te gebruiken voor het succes van onze cliënten. De kracht van ons kantoor ligt in het feit dat wij altijd proberen om problemen vóór te zijn. Hierdoor adviseren wij u graag nog vóórdat u in een procedureel conflict bent geraakt.  Echter, ook in het geval u wel in een juridisch conflict terecht bent gekomen kunt u op ons rekenen. Onze procesjuristen zijn specialisten op hun vakgebieden en zijn meesters in pleiten waardoor uw belangen en standpunt op een wijze verdedigd worden dat (in ieder geval) in Nederland ongekend is.

Picture of mr. M. Taheri
Procesjurist

mr. M. Taheri

Een eigenzinnige doch scherpzinnige procesjurist met 11 jaren ervaring in het voeren van procedures. Taheri heeft een sterk analytisch vermogen waardoor hij (bijna) altijd een oplossing kan vinden voor juridische knelpunten. Om zijn cliënten zo goed mogelijk bij te kunnen staan heeft Taheri zich verdiept op verschillende rechtsgebieden, waarover hij tevens cursussen voor beroepsgenoten verzorgt.

Picture of A. Taheri-Bhajan (LL.B)
Procesjurist

A. Taheri-Bhajan (LL.B)

Ondanks haar relatief korte intreden in de juridische wereld heeft Bhajan bewezen een sterk verdedigingsgevoel te hebben waardoor zij iedere zaak tot het uiterste onderzoekt. Als afgestudeerde jurist met een pre-master in het Nederlands Recht, is Bhajan gespecialiseerd op het aansprakelijkheidsrecht, letselschade en verbintenissenrecht. Momenteel verdiept Bhajan zich in familierechtzaken die door de kantonrechter behandeld worden.

Picture of mr. T.M.M. Plukaard
Procesjurist

mr. T.M.M. Plukaard

Mevrouw T.M.M. Plukaard is afgestudeerd en gespecialiseerd in Public International Law. Sinds 2015 versterkt zij ons team als procesjurist. Door haar brede werkervaring met migranten is zij heel goed in staat om cliënten bij te staan in procedures op het gebied van asiel- en vreemdelingenrecht. Daarnaast is mevrouw Plukaard bezig zich te specialiseren op het gebied van detentierecht en inmiddels staat zij gedetineerden bij in beklagprocedures.

Picture of A.M.M. Rezaei (LL.B)
Advocaat in Iran

A.M.M. Rezaei (LL.B)

In 1995 afgestudeerd aan de Iraanse Rechten Universiteit waar hij de naar het Nederlandse recht gewaardeerde LL.B graad heeft behaald. Vanaf 2007 tot heden is hij als advocaat in Iran ingeschreven en heeft zich met name gespecialiseerd in het (Iraanse) ondernemingsrecht. Ook is hij arbiter geweest bij de Iraanse Raad voor Arbitrage . Dhr. Rezaei kan u in Nederland en in Iran bijstaan en/of adviseren op het gebied van het Iraanse recht.

Picture of M. Jalilwand (LL.M)
Advocaat in Iran

M. Jalilwand (LL.M)

Is afgestudeerd aan de Iraanse Universiteit waar hij de naar het Nederlandse recht gewaardeerde LL.M (Master in Laws) graad heeft behaald. Jalilwans is sinds 2005 advocaat en heeft zich met name gespecialiseerd in het Iraanse ondernemings- en het civiele recht. Momenteel is hij bezig met het behalen van zijn PhD in het ondernemingsrecht. Daarnaast is hij docent aan Universiteit in Shahre Qods in Iran en is hij directeur van onze filiaal in Shahre Qods.

Picture of H. Tajik (LL.B)
Advocaat in Iran

H. Tajik (LL.B)

Staat als advocaat onze cliënten bij vanuit de vestiging te Tehran. Is afgestudeerd aan de Iraanse Universiteit waar zij de naar het Nederlandse recht gewaardeerde LL.B graad heeft behaald. Tajik is zeer secuur en denkt en voelt met haar cliënten mee en zoekt de meest en snelste manier om voor haar cliënten resultaat te behalen. Vervolgens heeft zij zich met name gespecialiseerd in het Iraanse civiele en vermogensrecht.

Picture of A. Norouzi (LL.M)
Jurist

A. Norouzi (LL.M)

Is afgestudeerd aan de Universiteit te Iran waar hij de naar het Nederlandse recht gewaardeerde LL.M (Master in Laws) graad heeft behaald. Norouzi is bezig met een PhD-onderzoek terwijl hij jaren lange ervaring heeft als universitair Rechten docent, welke functie hij nog steeds vervult. Norouzi heeft een uitstekende kennis over het Iraanse recht en is uiterst goed op de hoogte van de meest recente jurisprudentie waardoor hij uiterst sterke verdediging kan voeren.

Picture of M. Khalilpour (LL.B)
Jurist

M. Khalilpour (LL.B)

Khalilpour is in Iran afgestudeerd als jurist welke kennis zij naast haar sterke persoonlijkheid gebruikt om een oplossing te vinden voor allerlei juridische vraagstukken. Zij is met name gespecialiseerd op het gebied van het ondernemingsrecht, handelsnamenrecht en merkenrecht waarvoor zij een bijzondere passie heeft. Daardoor houdt zij zich ook bezig met deze rechtsgebieden op het internationaal niveau en dan met name in de EU waarin zij óók voor merkenregistratie zorg kan dragen.

Picture of M. Heidarian (LL.B)
Jurist

M. Heidarian (LL.B)

Mevrouw Heidarian is een toegewijd jurist die reeds enkele jaren is afgestudeerd aan de Universiteit te Iran. Haar persoonlijke interesse in de mensen zorgt ervoor dat zij zich uiterst goed kan verplaatsen in de problematiek die de cliënt ervaart. Daardoor kan zij de voor de cliënt meest geschikte oplossing bedenken. Mevrouw Heidarian heeft een specialisatie op het gebied van het islamitisch recht en houdt zich met name bezig met het Iraanse straf- en familierecht.

Picture of B. Salmanialaei
chef de bureau & juridisch medewerkster

B. Salmanialaei

Ms. Salmani is the Chief Clerk of the offices in Iran as well as the legal assistant of our team of lawyers. She graduated university and has proven to be a key person for this firm and for our clients. Our clients describe her as a self-insured person with the necessary knowledge to counsel the clients in the right way. Integrity is one of the best qualities of our Ms. Salmanialaei due to which she assures the best and most integer services to our clients.

Picture of R.W. Bhagola (LL.B)
Jurist

R.W. Bhagola (LL.B)

Als jurist, afgestudeerd aan de Surinaamse, vertegenwoordigt mw. Bhagola ons kantoor in Suriname. Als een gedegen jurist (die tevens in de afrondende fase is van haar Meester-opleiding) behartigt zij uw belangen met passie en enthousiasme. Met name op het gebied van grondhuurrecht, ondernemingsrecht en erfrecht kan mw. Bhagola u adviseren en, zo nodig, in overleg met onze senior juristen, bijstaan in juridische aangelegenheden

Picture of drs. M. Heidari Tari
Erkend Belastingconsultant

drs. M. Heidari Tari

Is afgestudeerd in 1996 voor de Master opleiding Accountancy en heeft zich nadien gespecialiseerd in het belastingstelsel. Als erkend Belastingconsultant adviseert Tari ondernemers die op enige wijze in Nederland een onderneming drijven. Daarnaast kan hij uw voorzien van de juiste belastingaangiftes en betrouwbare jaarrekeningen zodat u zich met zonder zorgen kunt richten op het doen van goede zaken.

Picture of L.F. van Trappe
chef de bureau & juridisch medewerkster

L.F. van Trappe

Mevrouw Van Trappe is de office manager van ons hoofdkantoor te Nederland. Daarnaast is ondersteunt zij als een afgestudeerde juridisch medewerker ons team van juristen. Hierdoor heeft mevrouw Van Trappe een sleutelfunctie voor dit kantoor, maar óók voor onze cliënten. Onze cliënten beschrijven haar als een zelfverzekerde persoon met de nodige kennis.